LPG Forum


All times are UTC



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Melted iridium plugs?
PostPosted: Tue Apr 10, 2018 12:39 pm 
New member

Joined: Mon Jan 31, 2011 8:48 pm
Posts: 171
V6 Vectra B : Been having a few problems, my interface isn't working for some reason so can't connect to the ECU. Decided to check the plugs (half a days work on this engine!) Found that one bank looked fine, but the other bank all 3 plugs have lost their central tip. (see pic) I'm assuming these must have been getting hot, can anyone suggest a reason for this? I changed a suspected faulty ignition coil several months ago, and I'm wondering whether the fault on this coil may have caused the problem? If not, what would make one bank run leaner than the other?

http://s171.photobucket.com/user/Sparks ... ml?filters[user]=39321470&filters[recent]=1&sort=1&o=0


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Apr 10, 2018 10:26 pm 
Intermediate Member

Joined: Mon Jan 23, 2012 12:21 pm
Posts: 982
Location: Milton Keynes
Your link doesn't work. What make were the plugs?


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group